INSCRIPCIONS NOU CURS 2017-2018

Bones a tothom! Esteu preparats i preparades per seguir vivint aventures i formant part de la família del cau?

Ja teniu aquí el full d’inscripcions per al nou curs 2017-2018. Us comuniquem que per a apuntar al vostre fill/a heu de venir el dissabte dia 23 al cau de 10:00 a 12:00 hores, o bé a l’Espai jove (l’Ideal) de 16:00 a 18:00 hores.

A continuació trobareu els documents que heu de portar adjuntats. Per acabar només recordar que els nens i nenes que ja van venir al cau l’any passat només cal que portin el full d’inscripcions si és que no hi ha hagut modificacions en els altres documents, mentre que els nous han de portar els 3 documents.

drets d’imatge fulls d’inscripcio dades bancaries

Si teniu algun dubte o no podeu assistir el dia de les inscripcions us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del mail cau.olot@gmail.com
Us hi esperem a tots; Tant com puc i sempre apunt!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *